OrangeService Dental is op zoek naar creatieve stagiairs met ingang van het nieuwe schooljaar!

OrangeService Dental is op zoek naar creatieve stagiairs! Ben jij op zoek naar een leerzame stageplek waar je jouw passie voor marketing, communicatie, social media, grafisch ontwerpen en videomarketing kan ontwikkelen? Lees dan snel verder, want OrangeService Dental is op zoek naar een creatieve marketing & communicatie stagiair met ingang van het nieuwe studiejaar (september 2021)!

Over OrangeService Dental

OrangeService Dental is een groothandel in tandheelkundige producten. Samen met Matrix Dental, ServiceDental, OrangeDental en Pastelli zijn we vorig jaar gefuseerd en vormen we nu een nieuwe dentale combinatie. Met meer dan 25 medewerkers en meerdere vestigingen (waaronder in Nederland en Duitsland) hebben we al meer dan 40 jaar ervaring in de tandheelkunde. Wij focussen ons op kwaliteit en innovatie en staan altijd klaar voor onze klanten.

Binnen OrangeService Dental zijn wij op zoek naar een creatieve stagiair die ons team komt versterken! Zo ga je bijvoorbeeld verschillende communicatie uitingen opmaken. Denk hierbij aan posters, flyers, brochures en bestelgidsen. Het is belangrijk dat je op een creatieve manier om kunt gaan met tekst, fotografie en illustraties. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig en weet onze huisstijlgids goed op te volgen. Daarnaast ben je in staat correcties door te voeren, foto’s te bewerken en drukwerk gereed te maken voor productie. Ook ben je bereid om video content te maken en te bewerken en berichten te maken voor op onze sociale media kanalen.

Wat vragen we van jou?

  • Kennis van social media
  • Kennis van Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator en Acrobat
  • Je volgt een opleiding in de richting van grafische vormgeving/marketing communicatie.
  • Je kunt zowel in een team als zelfstandig werken
  • Je bent gewend om conform huisstijlhandboeken te werken, checkt zelf je doorgevoerde correcties, werkt nauwkeurig en kunt goed omgaan met deadlines
  • Ervaring met het maken van video content en video bewerking

Wat bieden wij jou

  • Meedraaien in een gezellig professioneel 
  • Veel ruimte voor initiatief en het inbrengen van nieuwe ideeën
  • Je eigen werkplek op ons kantoor in Zwijndrecht

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw CV + korte motivatie naar marketing@orangeservicedental.nl en wie weet nodigen wij je uit om binnenkort bij ons op kantoor langs te komen om kennis te maken! Heb je nog vragen? Stuur ons dan even een mailtje of neem telefonisch contact met ons op!