AeraMax Pro luchtreinigers: binnenlucht om je glimlach tevoorschijn te halen

De AeraMax Pro luchtreinigers van Fellowes verwijderen door de lucht verspreide verontreinigende deeltjes, waaronder het coronavirus, door een combinatie van slimme en geïntegreerde technologieën. AeraMax Pro is ontworpen om naadloos overal in uw ruimte te integreren. De vloerstandaard optie biedt flexibiliteit; de stekker aansluiten en klaar. Installeer het apparaat dichter bij de bron door het aan de muur te bevestigen, waardoor nog meer circulatie in de hele ruimte ontstaat.

HubSpot Video

Binnenlucht kwaliteit om je glimlach tevoorschijn te halen
Het onderhouden van een schone en hygiënische werkomgeving is niet iets om te negeren – het is van cruciaal belang voor de tandheelkundige industrie. In een tandtechnisch laboratorium waar aluminiumoxide, gips, glaskeramiek, metaaldeeltjes in de lucht, zirkonium en ziekteverwekkers uw bedrijf kunnen bedreigen, kan de luchtkwaliteit een aanzienlijke invloed hebben op de gezondheid en het welzijn van u en uw team.

Introductie van AeraMax Professional: help u met onze lijn van professionele luchtreinigers die stof in de lucht, bio-aerosolen, allergenen en geuren opvangen en geeft u een gezondere omgeving voor uw technici om op deskundige wijze tandheelkundige apparaten te creëren zonder de voortdurende blootstelling aan hoge niveaus van deeltjes en verontreiniging in de lucht. Kijk eens naar een paar situaties waar AeraMax Professional uw laboratorium kan helpen om gelijk een impact te hebben.

Van porseleinruimte tot CAD/CAM ontwerpkamer
Uw porseleinruimte kan een mijnenveld zijn van potentiële gevaren voor uw medewerkers. Van het verwijderen van ultrafijne stofdeeltjes tot de gevaarlijke gassen die kunnen vrijkomen bij het bakken van porselein, het hebben van een effectief luchtvervuilingscontrolesysteem wordt een vereiste om uw luchtkwaliteit gezond te houden. Het beschermen van zowel de kapitaalinvestering als de medewerkers in uw ontwerpruimte is een missie die van cruciaal belang is voor uw bedrijf. Niet alleen kan deze ruimte een uitstekende kandidaat zijn voor ultrafijne deeltjes in de lucht, maar het beveiligen van uw computers en apparatuur met een effectief luchtsysteem kan ook zorgen voor minder reiniging of mogelijke stilstand.

De toekomst van luchtreiniging met PureView™-technologie

Met onze optionele PureView-technologie kunt u de luchtreiniging in real-time bekijken. EnviroSmart 2.0 sensoren analyseren voortdurend de lucht in de ruimte en activeren ons filtratiesysteem wanneer er slechte lucht aanwezig is. De digitale PureView-displays sporen voortdurend de ruimte af en laten u het reinigingsproces zien, en u krijgt het percentage gevangen deeltjes te zien. Dankzij twee hoogwaardige laser PM2.5-sensoren kunt u ook de kwaliteit van de lucht zien wanneer deze het apparaat binnenkomt en verlaat, evenals een real-time VOC-niveauweergave.

Direct online bestellen!